Een professionele website beginnen met behulp van een CMS systeem

Geplaatst op 07-05-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u een professionele website beginnen, dan is het raadzaam om een CMS systeem te gebruiken waarmee de website kan worden onderhouden. Een CMS systeem maakt het mogelijk om binnen een gebruiksvriendelijke beheeromgeving teksten in te voeren die aan de voorkant van de website in de juiste vormgeving gegoten zullen worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de HTML-code, omdat het CMS systeem uw tekst op de juiste plek binnen de HTML-code zal plaatsen.

Vrolijk Internet Services levert een CMS pakket dat van een zeer uitgebreide beheeromgeving is voorzien. Deze omgeving geeft u de volledige controle over uw site. Zo is er binnen de beheeromgeving de mogelijkheid om formulieren toe te voegen en bestaande formulieren op uw site aan te passen. U kunt eenvoudig een formulier aanmaken en velden toevoegen. Als een formulier wordt ingevuld, wordt er een e-mail naar u verstuurd met de ingevulde informatie.

Zo kunt u verschillende formulieren maken met een eigen doel. Bijvoorbeeld een formulier om een proefles aan te vragen via uw website als u yogalessen geeft of een formulier waarmee men een telefoonnummer kan achterlaten met een terugbelverzoek. Daarbij kunnen de formulieren die u op deze wijze aanmaakt, zo worden ingesteld dat spam berichten automatisch worden tegengehouden.

Bij het instellen van kleuren is het belangrijk dat kleuren bij elkaar passen, maar zodra u passende kleuren heeft gekozen zal het CMS systeem ervoor zorgen dat de juiste kleurcodes naar de browser van de bezoeker worden gestuurd. U hoeft zich dus niet druk te maken over de techniek die hierachter zit.

Wilt u een zakelijke website met het script maken, dan bevat het script alle onderdelen die u daarvoor nodig heeft. Zo kunt u heel gemakkelijk een overzicht van klanten en aanbevelingen aan uw website toevoegen met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services.